VD Van Driessche nv
HVAC Groothandel - Studiebureau
Service voor de vakman!


Historiek

Meer dan 40 jaar een sleutelrol op gebied van verwarmingstechniek, ventilatie en koeling. De visie van oprichter Cesar Van Driessche indachtig blijft VD trouw aan het ideaal dat technische ondersteuning, service en persoonlijk contact met klanten de basis is van een duurzame samenwerking tussen groothandel en vakman.


Dankzij deze missie en de keuze van kwaliteitsproducten heeft VD gedurende al die jaren een stevige reputatie opgebouwd in de regio tussen Gent, Antwerpen en Brussel.


Op regelmatige basis organiseren wij opleidingen, fabrieksbezoeken en allerlei evenementen voor onze klanten. Vanuit ons studiebureau kunnen we zowel architect als installateur ondersteunen met berekeningen, aangepaste offertes en verlegschema's.


We verzorgen dagelijks leveringen thuis of op de werf en we hebben een afhaalmagazijn met ruime stock goederen ter beschikking van onze klanten.
Het VD-personeel staat steeds paraat om aan elke eis te kunnen voldoen.


Door zijn specifieke structuur behoudt VD het karakter van een familiebedrijf, wat toelaat flexibel en klantgericht te kunnen reageren op elke situatie.


Welkom bij VD, het huis van vertrouwen voor de vakman.


An Van Driessche en het VD-team.


 

Contact

VD Van Driessche nv
Groothandel en studiebureau voor verwarming, ventilatie en koeling.


Nijverheidszone Begijnenmeers 53
1770 Liedekerke


Tel: 053 78 73 29
Fax: 053 78 95 08


Open elke werkdag
8-12u en 13-17u
( vrijdag tot 16u )
enkel voor de vakman


e-mail: vd@vdinfo.be
https://www.vdinfo.be

Route plannen